View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0004247Composrcore_rich_mediapublic2020-05-20 21:46
ReporterChris GrahamAssigned ToChris Graham 
Severityminor 
Status resolvedResolutionfixed 
Product Version10.0.30 
Fixed in Version10.0.31 
Summary0004247: Multiple YouTube videos may not play
DescriptionIf multiple YouTube videos are on the page, there is a period of time where videos after the first may not initialise properly (the time until the YouTube iframe API loads).
TagsNo tags attached.
Attach Tags
Time estimation (hours)
Sponsorship open

Activities

admin

2020-05-20 21:46

administrator   ~0006557

Fixed in git commit 44ede7cc7 (https://gitlab.com/composr-foundation/composr/commit/44ede7cc7 - link will become active once code pushed to GitLab)

A hotfix (a TAR of files to upload) has been uploaded to this issue. These files are made to the latest intra-version state (i.e. may roll in earlier fixes too if made to the same files) - so only upload files newer than what you have already. If there are files in a hot-fix that you don't have then they probably relate to addons that you don't have installed and should be skipped. Always take backups of files you are replacing or keep a copy of the manual installer for your version, and only apply fixes you need. These hotfixes are not necessarily reliable or well supported. Not sure how to extract TAR files to your Windows computer? Try 7-zip (http://www.7-zip.org/).

hotfix-4247, 2020-05-20 9pm.tar (3,584 bytes)

Issue History

Date Modified Username Field Change